Huh hah hei ja rommia pullo! Tänäänpä olikin kaunis aamu. Aurinko paistaa ja on lämmintä. Nukuin mahtavat 12 tuntia. Yleensä nukkuisin vain 20 tuntia. Vähän univelkaa kai. Olin tuossa äsken oikein ulkonakin. Voisi luulla että on kesä, muta kun ei niin ei. Ei ole puissa lehtiä. Vielä.

Mutta kauheaa tässä on se, että porukat aikovat kaataa toisiksi rakkaimman omenapuuni. ;_; Meillä on yhteensä viisi omena puuta. Niillä kaikilla on nimet. Aleksi, Aleksander, Joonas, Lauri ja Eversti. Annoin nimet joskus pienenä. Aleksander siis kaadetaan, se on meiän etupihan puu. Muut puut on takapihalla. Sen tilalle tehdään terassi. Kai sitä tule ihan kiva.... Hmm...

Eilen oli kyllä aika sikaa. 13. perjatai. oO Ei minulle kyllä käynyt mitään ihmeellisempää. Lyhyt päivä koulussa Käsitöitä kaksi tuntia, englantia ja prosessi kirjoitusta. Koulun jälkeen lähdimme äidin ja pikkuveljen kanssa sitten hautausmaalle. Käytiin mummon ja äidin isän haudalla. Sitten mustilan viinitarhalle ostamaan viiniä. Sitten Kouvolan mäkkäriin ja Prismaan. Aika väsyttävä reissu oli kyllä.

Pikkuveli oli sitten koko loppu illan tosi pahalla päällä. Huusi ja raivosi ja itki koko ajan. Löi oikein kunnolla kerrankin. Minua siis. En tosiaankan tiiä mikä sille tuli. Nyt se on jo ihan okei täbään. Oltiin tossa ulkona hippaa ja pelattiin jalkapalloa ja muuta mukavaa. ^^ Äsken toi sisään leppäkertun. Halusi "tutkia" sitä. Kyllä minä sen tajuan, että olisi sitä kiva tutkia, mutta on sekin elävä olento ja vein sen ulos sitten. Ei meinannu lähteä mihinkään vaan takertu mun punaseen paitaan. Ressu. Kyllähän se sitten lensi.

Tänään pitää vielä imuroida ja tyhjentää ja täyttää tiskikone ennenkuin äiti tulee töistä kotiin kolmelta.

 

Nyt soi: Ari Koivunen - Sielut iskee tulta

Mieliala: OK. Melko pirteäkin. :D

~~Annukka