Tänään tuli Ellos vaate esite... Sitä sitten vilkaisin. Ja pam, hirveitä muoti vaatteita! *aargh silmäni* Minä en oikeasti ymmärrä. Muotion niin turhaa. Meidän pitäisi olla yksilöitä, omia itsejä itsejämme. Sitten joku menee keksimään muodin. Tungetaan kaikki samaan muottiin, kaikki näyttää samalta, jes! Onneksi on ihmisiä jotka pitävät päänsä. Minulla ei ole kylläkään mitään muotivaatteita pitäviä ihmisiä vastaan, tämä on vain oma mielipiteeni.

Nykymuoti on mielestäni aivan hirveää. Varmaankin siksi etten pidä tyttömäisitä vaatteista. Legginssejä! Kukkakuoseja! Tunikoita! Yäk. Miltäköhän näytäisin kukkakuosi mekossa ja legginsseissä? Hmm... Ja ballerinat! Hui. Näytäisin hirveältä. Oikeasti. Semmoset vaatteet eivät ole yhtään minun juttuni... Ja kaikki muoti melkeimpä tulee Ruotsista. Että miettikääpä ennen kuin menette niitä tunikoita ostamaan, että haluatteko näyttää samalta kuin ruotsalaiset viime vuonna? 

Lyhyt diagnoosi: Tee itse omat vaatteesi. Mäki yritän. Mä ainakin suunnittelen oman malliston. Siinä jäävät ruotsalaiset nuolemaan näppejään.