Hitto soikoon, eipä ole tullut kirjoitettua aikoihin.

Meidän rakas ja ah, niin angstinen ulkoasumme on taas palannut. Lähinnä siksi, että se nätti lumi kerros suli tuossa itsenäisyyspäivänä poies ja nyt on taas ruhoa. Jos sitä lunta tulis taas ensi viikolla, ei jaksaisi harmaata tai vihreätä joulua. Haluan valkoisen joulun.

Stressi painaa päälle. Jouluun on enään noin kaksi viikkoa, enkä ole ostanut kuin yhden joululahjan. Tiistaina pitäisi sinne Kouvolaan lähteä, saatana.
Cosplay ahdistaa kanssa. Minulla ei ole mitään valmiina, muuta kuin ehkä kengät ja käsineet. Kirjan saan pian valmiiksi, ostan vain sieltä Kouvolasta sitä maalia. Peruukin ajattelin tehdä itse, sittenkin. Jos teetän sen niin hinta on turhan korkea, jos teen itse hinta ompi alle viidenkympin. Siinä on vain se, ettei porukat oikein luota siihen mun peruukin teko taitoon, vaikka olenkin lukenut kaikki mahdolliset jutut ja tiedän muutenkin mitä teen. Kai. Sitten on vielä se nahkatakki. Tädin kanssa se pitäisi tehdä joululomilla, saa nähdä tuleeko siitä mitään. Tekonahkaa pitäsi siihen hankkia. Ja omilla rahoilla tieteskin.
(Ja btw, cossaan siis Zexionia KH kakkosesta, jeah.)

Todistuskin jännittää niin pirusti. Kuvis-ja matikkanumero jännittävät eniten. Kaksi viikkoa, pelottaa.